ARAN – KLJUČ U RUKE

with Нема коментара

Za ARAN World radi ceo tim arhitekata i dizajnera enterijera.

Tim eksperata u projektovanju i uredjenju prostora koji uigrano izradjuju rešenja za potrebe svojih klijenata. Veliko znanje i veštine koje su im na raspolaganju na polju dizajniranja, realizacije, istraživanja i pretrage materijala, kao rezultat donosi veliki broj uspešnih projekata.

ARAN World proizvodi i prilagodjena rešenja pa tako pokriva sve kreativne potrebe objekata za koje se projekat radi. Osim privatnih kuća i rezidencija opremaju se i objekti hotelskog, restoranskog i kancelarijskog tipa.

Kako izgleda Ključ u ruke Saradnja?

Na zahtev klijenta, sa svojim tipskim ili specifičnim potebama, ARAN tim sastavlja ponudu sa više opcija različitog budzetskog opsega, a nakon toga sve se stavlja u proizvodnju u sedam proizvodnih odeljenja. Gotovi proizvodi transportuju se na adresu i sastavljaju profesionalno obučenim montažerima.

Brojni hoteli mogu da posvedoče o kvalitetnom i trajnom rešenju od strane ARAN brenda. Neki od njih su: Hotel VIP EXECUTIVE ZURIQUE u Lisabonu, Portugal, KENSINGTON HOTEL u Londonu, na Malti SEASHELL HOTEL, HOTEL VIP EXECUTIVE TETE u Mozambiku.