Aran kuhinje na sajmu u Kelnu „Living kitchen 2017“

Aran kuhinje na sajmu u Kelnu „Living kitchen 2017“

Aran kuhinje su od 16. do 22. januara učestvovale na sajmu u Kelnu, Living kitchen 2017, koji okuplja najveće internacionalne kompanije u sektoru kuhinjskog nameštaja.

Među brojnim proizvodima, top model kojim je Aran izabrao da se predstavi na ovom prestižnom sajmu je najnoviji model LAB 13. On predstavlja savršen primer dizajna Made in Italy, koji objedinjuje kvalitet, dizajn, tehnologiju, zanatstvo  i iznad svega strast.

LAB 13, je kuhinja laboratorija, koja zahvaljujući novim modulima kuhinjskih elemenata, omogućava povećanje korisnog prostora u elementima za 20%, kombinujući ujedno lepotu i dizajnu sa kvalitetom i udobnošću.

Među adutima ove kuhinje su: ergonomija bez kompromisa, zahvaljujući različitim dimenzijama sokli, kako bi se visina radne površine prilagodila korisnicima kuhinje; takozvana pametna prostorna rešenja, čime se posuđe lakše ređa i skladišti u visećim elementima; četvoro  različitih tipova  vrata u vise od 15 vrsta materijala i preko 150 finisa, kao i apsolutna garancija čvrstoće.