Bellagio- kuhinja sa dva lica

with Нема коментара

Osnovna karakteristika ove kuhinje je prilagodljivost, mogućnost da u zavisnosti od odabranih rešenja i detalja, stvori klasičan ili savremen ambjent.
Postavljanjem venaca, drvenih sokli, mrežica na vratima, ukrasenih staklenih elemenata, kitnjastih polica za začine, starinskih komoda postiže se rustičan izgled.
S druge strane, aspiratori u industrijskom stilu, velika kuhinjska ostrva ravnih linija, radne ploče od inoxa, smešteni u velikom prostoru sa visokim plafonima i velikim prozorima pravi su primer popularne kuhinje industrijskog dizajna i idealni za opremanje loftova.

Kuhinja Bellagio namenjena je ljudima koji vole tradicionalna rešenja za opremanje ali ne žele da žrtvuju moderne funkcije koje kuhinjski nameštaj današnjice može da ponudi.
Vrata su sa ramom od punog drveta, sa vidljivim godovima i u paleti mirnih, prirodnih boja. U opciji sa staklom, ono je peskirano i sa karakterističnim ukrasom od ukrštenih drvenih letvica. Još jedna varijanta vrata su dekorativna vrata sa mrežom u masivnom ramu.
Sa dodatkom obloge na zidu u boji kuhinje i brojnim modulima donjih i gornjih elemenata, moguće su varijacije bez ograničenja.