Galileo police – Specijalno dizajnirane za novu kuhinju LAB 13

with Нема коментара

Police Galileo su praktičan i funkcionalan sistem zidnih polica koje mogu da se kombinuju na razne načine.
Mogu da stoje pored donjih kuhinjskih elemenata, da idu od poda do plafona kuhinje, izmedju donjih i visećih elemenata ili da se koriste za razdvajanje kuhinje i dnevnog boravka.
Kada su kuhinja i dnevni boravak povezani, kombinuju se sa sistemom otvorenih pregrada, stvarajući idealnu podelu između ta dva dela, bez gubitka koncepta otvorenog prostora.

Ipak, mozda im je najinteresantnija upotreba za prekrivanje i stavljanje u funkciju, neiskorišćenog prostora izmedju visećih i donjih elemenata.
Duboke su 15 cm sto je sasvim dovoljno za držanje teglica, raznih posuda ili manjih saksija sa začinskim biljkama.
Iza ploče za kuvanje i sudopere, predviđen je izdignuti metalni deo koji je otporan na zagrevanje ili vodu.
Barski dodatak za kačenje vinskih čaša, takođe je praktičan za svakodnevnu upotrebu.
Da bi sve bilo funkcionalno i ergonomski, bilo je potrebno napraviti donje i viseće elemente povećane dubine, a time im se ujedno povećava i kapacitet: visećih za 40%, a donjih za 24%.

Konstrukcija je izrađena od bojenog aluminijuma u titanijum i crnoj boji, a ledja mogu biti od furnira, laminata, Fenix-a, mat ili sjajnih boja koje se posebno biraju i uklapaju sa ostatkom kuhinje.
Moduli različitih dimenzija prate donje elemente, središnji deo i viseće elemente i tako kreiraju unikatni kuhinjski prostor od kojeg će svima zastajati dah.