Savršena kuhinja za Vaš dom

ARAN CUCINE predstavljaju segment kompanije koji se bavi proizvodnjom kuhinja. Iz ARAN fabrike izlaze najprodavanije italijanske kuhinje u svetu u poslednje dve godine. Sve komponente dizajniraju se i prave u mestu Casoli di Atri, u centralnoj Italiji, gde se čuvaju stari i neprestano kreiraju novi recepti za savršenu, 100% „Made in Italy“ kuhinju.

U izobilju modela, od kojih svaki ima neograničeni broj kombinacija elemenata, obrada, boja i detalja, jasno se izdvajaju modeli modernih i tradicionalnih linija. Moderne kuhinje imaju svedene forme, ali se iza minimalizma u dizajnu kriju raskošnost u materijalizaciji, neobični i neočekivani detalji i mala tehnološka čuda koja svakako idu uz kuhinju 21. veka. A za sve vas koji sanjarite o rustičnoj kuhinji, onoj koja pristaje nekoj staroj toskanskoj vili ili podseća na mirise bakine kujne, ARAN pravi kuhinje od punog drveta, u toplim bojama, sa rezbarijama i starinskim detaljima.

Kuhinje ARAN sastoje se od modularnih elementa, što omogućuje opremanje prostora najrazličitijih oblika i dimenzija, kao i ugradnju tehnike svih proizvođača električnih aparata (Bosch, Franke, Electrolux….) Da se zaokruži slika, u ponudi su trpezarijski stolovi i stolice koji podržavaju dizajn svakog od 30 modela. Mi jednostavno imamo rešenje za sve, zato nas u svetu prepoznaju kao najbolje. Sada znate i Vi – najprodavanije italijanske kuhinje po meri prave se u ARAN-u.

Moderne kuhinje

Rustične kuhinje


 

Galerija kuhinja “ Bellezza Italiana” – novi sveobuhvatni
katalog kuhinja. Za više informacija kliknite ovde