Kolekcije Aran plakara,

italijanski stil u vašem domu

U ponudi ARAN World-a su najkvalitetniji klizni plakari i ugradni plakari, koji se izrađuju po meri, kao i kreveti, komode, police i ostali nameštaj za spavaće sobe.

Sintesi je sistem plakara i garderobnih soba od različitih materijala i boja: drvo, sjajni lakovi ili mat, univer, staklo. Svi oni se uklapaju međusobno nudeći izvanredne kombinacije. Široki izbor estetskih karaktera vrata potvrđuju raznovrsnost Sintesi sistema. Od veoma neutralnih do vrlo intenzivnih rešenja, kroz završne obrade, materijale i različite tipologije daju mogućnost da se svaki stil interpretira i čak da se usvoji neki novi trend.

Elegancija proizilazi iz harmonije više funkcionalnosti. Plakari sa vratima, inspirisani noćnim vremenom, su velikodušni po zapremini, ali svedeni u svojoj formi.

Plakari mogu biti sa šarkama, ili klizni. Klizni plakari otvaraju svoja vrata nečujno i mogu se lako uklopiti u ekskluzivne enterijere.

Coplanar System je inovativna primena tehnike za plakare sa visokom funkcionalnošću za lako uklapanje u prostrane enterijere.

Sintesi kolekcija garderobnih soba očarava svojim detaljima. Rafinirani stil ovih garderobnih soba pojačan je sivom bojom hrasta boje Revolution. Jednostavno, funkcionalno i prelepo.

Kvalitetna dodatna oprema čini plakare ekskluzivnim: police, fiokari, mobilne police sa pregradama, i drugi delovi kao sto je ram na izvlačenje na kome vise pantalone, svi veoma moderno dizajnirani. Okruženje se obogaćuje sa finim noćnim stočićima, fiokarima, komodama, koji sa svojim vitkim figurama simbol modernog vremena, a kreveti, meko oblikovani i prijatni na dodir su ujedno i ostava za posteljinu ispod svojih letvica.

Plakari sa šarkama

Klizni plakari

Garderobna soba

Coplanar System