Jedno je od najnaprednijih plasiranja brenda ARAN u Milanu

with Нема коментара

Flagship Store u srcu poslovne četvrti Porta Nuova, je prostor sa prozorima od poda do plafona koji se stapaju sa novim neboderima, koji postaju simbol grada. To je vodeća prodavnica Aran Cucine od autora Galbiati Arreda, na Piazza San Gioachimo 2N. Referentna tačka ne samo Milana, već i kvalifikovane strane klijentele. Flag-ship store Aran Cucine prostire se na više od 1000 kvadratnih metara izložbenog prostora na strateškoj lokaciji, da ponudi najbolje od kolekcija brenda.

Sipario, kuhinja koju je dizajnirao Makio Hasuike 2016. godine i koja je sada zvanično deo ponude u katalogu, u izložbenom salonu je predstavljena u novoj verziji, obložen svetlim hrastom koji daje elementima „lagan“ i elegantan izgled.

Zidna jedinica je opremljena staklo-keramickom pločom za kuvanje, sudoperom kao i radnom pločom od materijala Corian®, boje Glacier White.

Pored Siparia, tu je i ostrvo Oasi, još jedan koncept sa jakim sadržajem, potpisan od strane Stefano Boeri-ja i oblozen fosilnim hrastom, nepogrešivo za centralno drvo limuna koje se tu nalazi kao simbol porodičnih vrednosti.