JOŠ JEDNA SUPERBRAND NAGRADA U NIZU

JOŠ JEDNA SUPERBRAND NAGRADA U NIZU

Već drugu godinu za redom ARAN cucine dobitnici su nagrade Superbrands Italija, čime su potvrdili poziciju lidera u izvozu kuhinja i jednog od najboljih brendova u njihovom projektovanju, proizvodnji i promociji.  Time su se našli u društvu još 23 superbrenda kao što su Amazon, AlItalia, BMW, Tupperware…

Pažnja posvećena dizajnu, konstantna potraga za kvalitetnim materijalima, umeće kombinovanja, izučavanje, spremnost na izazove, pouzdanost, funkcionalnost u svakom projektu učinili su da svaki proizvod bude inovativni rezultat spajanja tradicije Made in Italy sa tehnologiojom.

Aran kuhinje su stvorile svoj uspeh upravo na inostranim tržištima, a to pokazuje i podatak da 55% ukupnog obima prodaje čini izvoz. Prvi prodor bio je u SAD, posebno na Floridu, i to u prvim godinama novog milenijuma, gde se razvilo plodno tržište za realizaciju luksuznih stambenih kompleksa. Razni preduzimači su izabrali Aran kuhinje brend za predstavenje dizajna Made in Italy.

Prelepe kuhinje Aran su tako ušle u luksuzne apartmane u ekskluzivnim neboderima Amerike: u Majamiju je, između ostalih, opremljen i Trump Grande Ocean Resort & Residences. U stalnom porastu, Aran prelazi granice Floride i učetvuje u mnogim najpoznatijim rezidencijalnim projektima na američkom kontinentu. Poslednji u nizu je neboder  432 Park Avenue, u srcu Manhatna, NY, koji je sa svojih  432 metra treći po visini na svetu i prvi u New York-u. Veoma luksuzni stanovi, za čije je enterijere zadužen guru dizajna enterijera Deborah Berke,  je među mnoštvom prestižnih brendova odabrala ARAN za opremanje 142 kuhinje, 482 kupatila, 214 spavaćih soba.

Na taj način, Aran je pokazao da uživa vrhunski ugled kako na svom segmentu tržista, tako i na tržistu u celini.  A to upravo i označava Superbrend titula.