Kuhinja LAB13 20% popusta – aprilska akcija

with Нема коментара

Kolekcija LAB13 predstavlja savršen primer italijanskog dizajna, koji objedinjuje kvalitet, tehnologiju, zanatstvo i iznad svega strast.

Zbog svega navedenog LAB13 je izabran za opremanje najvišeg nebodera u New York-u, 432 Park Avenue (Manhattan), kao i 125 Greenwich Street čime demonstrira sposobnost da održi korak sa vremenom i ponudi prilagodjene proizvode za svaku porodicu.

Eksuluzivna kolekcija LAB 13 je podeljena u četiri verzije – Garage, Urban, Design i Eclectic, nudi širok spektar završnih obrada i tipova vrata sa savremenim dizajnom. Dizajn je jednostavan i linearan, obogaćen dragocenim detaljima zahvaljujući materijalima kao što su mermer, staklo i Okite.

Svi modeli iz ove kolekcije donose rešenja po meri, kako bi omogućiloi maksimalno prilagođavanje i bolju organizaciju prostora.

Pored širokog asortimana modula za donje i viseće elemente, LAB13 nudi sistem plakara sa posebnim načinima otvaranja vrata koja kompletno sakrivaju unutrašnjost: velike osvetljene pregrade u kojima su dostupni vrhunska oprema, police na izvlačenje i kuhinjski aparati.

LAB13 Aran kuhinje

Kako bi upotpunili ovi kolekciju i povezali kuhinjski prostor sa dnevnom sobom, ARAN je dizajnirao i seriju stolova i polica kao sto je Galileo – zidni sistem kompatibilan sa kuhinjom u materijalu i finišu.

kuhinja LAB13 Aran kuhinja

Kuhinja LAB13 je izložena i može se videti u Showroom-u u Teodora Drajzera 11L Dedinje- Beograd. +381114063754

*5 GODINA GARANCIJE
U kompaniji ARAN se oduvek vodilo racuna o dizajniranju i proizvodnji svojih kuhinja, koristeći proizvode sa najvišim referentnim standardima. Ovo omogućava da ARAN garantuje da su njihove kuhinje bez grešaka u proizvodnji, kao što je izričito navedeno u ovoj garanciji.