Kuhinja MAGISTRA – malo umetničko delo

with Нема коментара

Magistra je savremeni kuhinjski model industrijskog dizajna koji evocira uspomene na prošla vremena, ali se može uklopiti u različite ambijente današnjice. To je kuhinja maksimalno prilagođena prijatanom radu i boravku zahvaljujući heterogenim kombinacijama materijala i detalja kao što su: drvo, paneli od nerđajućeg čelika, dekoracije u srebru na vratima, titanijum, ukrasne ili skrivene ručke.

Kuhinja MAGISTRA je specifična iz više razloga. To je klasična kuhinja sa velikom mogućnošću transformacije, bilo na moderan ili na tradicionalan način, u zavisnosti od želja i afiniteta kupca.
Sa vratima od jasenovog drveta MAGISTRA spada u visoko kvalitetne kuhinje, sa dodatkom ukrasnog venca iznad gornjih elemenata, metalnih ručkica sa patiniranim srebrom i dekorativno izrezbarenog aspiratora. Ona od moderne postaje topla, rustična kuhinja sa puno detalja.

Svaki taj ukras od drveta, venac, polica i ram na aspiratoru se pravi ručno, u velikoj i dobro opremljenoj radionici ARAN fabrike. U kolevci umetnosti, srcu Italije, i danas zanatlije-umetnici trude se da svojim malim remek-delima oplemene nameštaj za kuhinje jer je kuhinja ukras svakog enterijera.
To je tajna koja se krije iza naziva MAGISTRA – kuhinja oplemenjena ručnim radom i dodirom pravog majstora.