MET- kuhinja budućnosti

with Нема коментара

Da domotika, sistem kućne automatike, ulazi i u kuhinju dokazuje nova kuhinja MET, koja je proizvedena uz pomoć najnovije tehnologije i tima iz Aran-a koji je sve to dizajnirao i lepo upakovao.
Met je pokretan komad nameštaja, kuhinja koja može da se pomera, transformiše i prilagodi različitom stilu života i upotrebe. Jednim pokretom, bilo mehanički ili pomoću daljinskog upravljača, ona se otvara ili zatvara. Gornja ploča se pomera, spuštaju se slavina i aspirator u radnu ploču i obrnuto.
Sigurnosni senzori za vreme pomeranja kontrolišu da ne postoje neke prepreke koje sprečavaju zatvaranje i u slučaju da naiđu na prepreku, odmah zaustavljaju pomeranje. Za ovaj proizvod Aran je dobio CE sertifikat, što znači da proizvod zadovoljava zahteve za bezbednost i zdravlje korisnika, na radnom mestu i u kućnom okruženju, u skladu sa evropskim direktivama.

Ova kuhinja budućnosti nastala je iz potrebe da se napravi takav komad nameštaja koji omogućava da u jednom jedinom samostalnom komadu, u jednom bloku, budu zastupljene sve funkcije koje kuhinja treba da ima, u najmanjem mogućem prostoru, a bez odricanja od potpune upotrebljivosti. Na taj način rešave se problem sve manjeg prostora koji karakteriše savremeno stanovanje.

Met je savršena sinteza i sklad između linija, forme, materijala i dostupnosti.