Nove Blum fioke LEGRABOX

with Нема коментара

Najpraktičniji deo u jednoj kuhinji su svakako fioke, kada je celokupan sadržaj pregledan i na dohvat ruke. Kao i sve ostalo, fioke su doživele evoluciju pa sad imaju veću nosivost, lepši izgled, jednostavnije se održavaju i lakše klize, čak i pri velikim opterećenjima.
ARAN kuhinje, koje i inače koriste Blum okove, dodali su u svojoj ponudi i LEGRABOX sistem kutija.

Sta je LEGRABOX?
LEGRABOX je nova vrsta Blum fioka, unutrašnjih fioka i frontalnih elemenata na izvlačenje. To je sistem koji je za svoju funkcionalnost, dizajn i inovaciju već osvojio više nagrada.
Odlikuje se minimalističkim dizajnom, jako tankim stranicama koje omogućavaju više smeštajnog prostora i mogućim opterećenjem od 40-70kg po fioci.
Zahvaljujući posebnom sistemu vođica, fioke ostaju stabilne i kada su maksimalno izvučene pod najvećim opterećenjem, a da pritom sve vreme klize veoma lako.
U skladu sa bojom same kuhinje moguće je birati željenu boju fioke – crna, orion siva, svilenkasto bela i inox otporan na otiske prstiju.
LEGRABOX se trodimenzionalno prilagođava po visini, bočno i prema nagibu u fiokama kao i u frontalnim elementima na izvlačenje, za precizan izgled fuga.
Za podelu unutrašnjosti Legrabox fioka predviđeni su raznovrsni dodaci iz kolekcije Ambia-Line, koje su po boji i materijalu u skladu sa fiokama.