Tražite kuhinju za svoj dom? Pitate se kako naći onu pravu, onu koja će istovremeno oslikavati Vaš karakter, izaći u susret svim Vašim potrebama i premostiti eventualna ograničenja Vašeg prostora? U tome ćemo Vam mi pomoći u samo nekoliko koraka.

  1. ZAKAZIVANJE SASTANKA

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku zakazaćemo Vam sastanak u salonu. KAKO DO NAS .
Potrebno je da ponesete sa sobom projekat i nekoliko fotografija Vašeg prostora. Ukoliko ga nemate, dovoljna je i provizorna skica slobodnom rukom. Važno je da  izmerite:  dužinu zidova, visinu plafona, udaljenost prozora i vrata, položaj vode i struje.

  2. SASTANAK U SALONU

Na prvom sastanku upoznaćemo Vas sa našim asortimanom. Važno nam je da ste aktivni učesnik u procesu dizajniranja svoje buduće kuhinje. To znači da zajedno biramo model i boju vrata, ručice, način otvaranja, tip elemenata i ostalo. Okovi su uvek BLUM, sa nečujnim zatvaranjem fioka i vrata.
Na osnovu prikupljenih podataka  napravićemo Vam 3D projekat kuhinje i detaljnu ponudu.
Ukoliko već imate rešenje, možemo na licu mesta izračunati budžetsku ponudu.
Do ove tačke naše saradnje, usluge savetovanja i projektovanja su potpuno besplatne.

  3. IZLAZAK NA TEREN I UZIMANJE TAČNIH MERA

Nakon prihvatanja ponude i uplate avansa, zakazujemo izlazak na teren radi uzimanja tačnih mera.  Ovaj iznos je akontacija za kuhinju i biva uključen u konačnu cenu.

4. KONAČNI PROJEKAT I PORUČIVANJE KUHINJE

Sa tačnim merama i još preciznije definisanim odrednicama, krećemo u završnu fazu projektovanja. Tada se opredeljujete za konkretan model i obradu, birate unutrasnju opremu, osvetljenje, aksesoar, elektricne aparate (ukoliko ih vec ne posedujete).
U ugovor stavljamo sve što smo se dogovorili,  uplaćujete avans za pocetak proizvodnje u Italiji i nakon toga vise nisu moguće nikakve izmene. Od tog dana počinje da teče rok i ARAN kuhinja će se pojaviti u  Vašem domu za 30 do 60 dana.
Sve komponente se dopremaju iz Italije i montiraju od strane naših kvalifikovanih montera. Usluga montaže je besplatna.

Primer rendera 1

Image 1 of 4