Redizajnirani ERIKA model

Redizajnirani ERIKA model

Model Erika je evoluirala u jedan novi, racionalni projekat, pun modularnih rešenja kroz koja se izražava specifičan stil. Tom evolucijom se postiže maksimalna funkcionalnost i estetska vrednost i u ograničenim i u velikim prostorima. Ormarići, dnevni boravak, police za knjige i aksesoar, sve to u 40 završnih obrada, podeljenih u 5 glavnih kategorija; sve to čini nameštaj koji sa svojim elegantnim dizajnom i perfektnim detaljima prikazuje svu posebnost rečenice – Made in Italy.

Jedna od promena je i nova ručica koja ima osim funkcionalnog i dizajnerski momenat, sa nazivom Verticale jer je uvek postavljena vertikalno, a izradjena je od hrastovog drveta. Svojom upadljivom veličinom doprinosi kompoziciji kuhinje na veoma originalan način.


Prisutna su veoma kreativna i ergonomska rešenja za bolju organizaciju unutrašnjih i spoljašnjih jedinica.

Uvođenje elemenata krivine velika je novost modela Erika, čija je karakteristika oduvek bila minimalistički dizajn i čist sastav.

Snažne i meke linije kružnih elemenata na ostrvu olakšavaju upotrebljivost,  što kompoziciji daje meku i očaravajuću atmosferu.