Ugao sa stilom

Ugao sa stilom

Doba u kojem živimo konstantno nameće unapređenje svih segmenata našeg života i okoline. Tako imamo pametne kuće, telefone i uređaje, a u kuhinjama elemente koji se pomeraju, rotiraju ili izvlače. A svaka od tih funkcija istovremeno zadovoljava i udobnost.

Kada smo kod udobnosti, želimo da vas upoznamo sa policama LeMans. To su police koje se glatko i gotovo bez napora izvlace iz ugaonog kuhinjskog elementa, pa dobijate jasan pregled i lak pristup svakoj odlozenoj stvari.

LeMans postiže najbolje ocene za efikasnost i praktičnost kuhinjskih ugaonih elemenata.

Ime su dobile po čuvenim auto trkama u gradicu Le Man u severozapadnom delu Francuske. Trka izdržljivosti sugeriše da su istoimene police veoma izdržljive i impresivno fleksibilne. Za više efikasnosti i fleksibilnosti  korisnici odabiru visine ležišta polica, kako bi odgovarali sadržaju i smanjili izgubljeni prostor.


LeMans savršeno koristi ugaoni prostor, pružajući vam stalno optimalan pristup!

Poseduje ugao otvaranja od 85 ° jer ovaj ugao otvaranja izbegava sudaranje sa ručkama na susednim ormarima. To olakšava planiranje rasporeda kuhinje i osigurava jednostavnost u svakodnevnoj upotrebi. Čak i kada nema dovoljno prostora, ne postoji rizik od oštećenja skupih frontova kuhinje.

Svaka pojedinačna polica može nositi do 25 kilograma. Praktično je nemoguće preopteretiti LeMans. Sa ukupnim kapacitetom od 50 kg i maksimalnom pogodnošću, LeMans bi se zaista mogli opisati kao savrsen ugaoni element.

LeMans nudi do 70% više prostora za skladištenje nego osnovna jedinica sa pomičnim fiokama pored slepog ugla! Ovo je čist dobitak u poređenju sa sličnim ormarićima opremljenim običnim izvlačenjem.

Vrhunska tehnologija i fascinantna akcija. Čim se LeMans ležište nađe na dve trećine puta u ormaru, aktivira se prigušni mehanizam i polica se automatski uvlači nazad u ormar.

LeMans sledi dugu tradiciju. Prepoznatljiva forma i funkcija, što važi ne samo za samu trkačku stazu u Le Mans-u, već i za sofisticirano rešenje za ugaone jedinice iz Kessebohmer-a  sa istim imenom. Ovaj inteligentni sistem ugaone jedinice postavlja nove standarde sa nivoima tehničkog kvaliteta, bez presedana!