ARAN i 125 Greenvich Street, NewYork

with Нема коментара

Rafael Viñoly Architects su odgovorni za neke od najtraženijih građevinskih i kulturnih objekata širom sveta, uključujući muzeje za koje su dobili nagrade, umetničke centre za izvođače, kongresne centre, arene, hotele i stambene komplekse, kao i velike urbanističke komercijalne i institucionalne arhitektonske planove.
Jedan od poslednjih projekata je i 125 Greenvich Street, NewYork, neboder koji nazivaju “privatno utočište na nebu” jer nudi ekskluzivnu priliku posmatranja grada iz nove perspektive. Na poslednja tri sprata nalazi se „The 88“ – bazeni & spa, kompletno opremljena teretana i joga studio, privatni restoran, kao i bioskop za projekciju filmova.
Stanovi su podeljeni po veličini a u svakom je postavljena ARAN kuhinja u zemljanim bojama sa mermernim pultom.

Na svakom spratu virtuozi za dizajn enterijera March & White su se pobrinuli da izaberu rafinirane, izdržljive materijale sa završnom obradom. Svaka rezidencija je prilagođena paletama po specifičnim kriterijumima, kako bi se odrazio istančan ukus kupaca: Aqua, Terra ili Stratus. To su Voda, Zemlja i Oblak koji označavaju palete prirodnih tonova i najlepše se kombinuju u enterijeru.

Za stanare je obezbeđeno kulinarsko uživanje u modernim ARAN kuhinjama čistih linija. Svaka radna površina i zidna obloga mogu biti u odabranim bojama mermera Ancient Grey , Silver Brown Wave ili Fior di Pesco Carnico. Čak su i slavine jedinstvene, dizajnirane samo za 125 Greenvich Street u March & White’s London studiju. Svi detalji su stručno odabrani, a stanovi se prilagođavaju korisniku, funkcionišu različito u zavisnosti od doba dana. Recimo, kuhinja se može potpuno prikriti tako da ona postaje jedno uzvišeno umetničko delo u dnevnom boravku. Ponuđene su tri nijanse kuhinja, između kojih će se kupci odlučiti pa prema tome i birati paletu svog novog stana.

Izvor: https://www.125greenwich.com/