Najnoviji modeli kuhinja u redizajniranom salonu

with Нема коментара

U salonu italijanskih kuhinja ARAN, na adresi Teodora Drajzera 11L, organizovan je koktel povodom nove postavke kuhinja i prezentacije najnovijih modela iz ARAN kompanije.

ARAN Cucine odnedavno sarađuje sa dizajnerskom kućom ADRIANI&ROSSI što čini da saloni, ne samo u Italiji, svojim obradama i koloritom stvaraju istu atmosferu enterijerskog prostora svuda u svetu.

Gost iz italije predstavio istorijski razvoj Aran kuhinja

Specijalni gost, gospodin MASSIMO TADDEI, export menadžer iz kompanije ARAN Cucine, svojom prezentacijom, na zanimljiv način, predstavio je ARAN kuhinje kroz istoriju i šta danas predstavljaju svojim kvalitetom i dizajnom na svetskom tržistu ali i zašto je  kuhinja ponovo važno mesto u svakom domu.

Aran kuhinje uspešno pomeraju granice estetike, dizajna i projektovanja kuhinja

Poseban osvrt bio je na poznata italijanska ali i svetska imena iz oblasti arhitekture i dizajna kao sto su MAKIO HASUIKE i STEFANO BOERI, sa kojima je ARAN cucine napravila uspešnu saradnju, što je jedinstvenim dizajnom, autentičnosću i inovacijama rezultiralo značajan pomak u estetici, pristupu i mogućnostima projektovanja kuhinje.